Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Rólam és miért...?

A nevemet nem szeretném elárulni... Sajnálom... Ha közelebbi kapcsolatra jutunk, akkor oké:)

Nem vagyok az a tipikus kislányos lány, de nem is az a komoly, már-majdnem-kész-hölgy típus. Ha az agyamra mennek, vagy komoly témáról kell beszélni, természetesen az utóbbi vagyok. Remélem ez meglátszik a fogalmazásomon. Ha viszont csak barátokkal vagyok, és hülyülök, igazi szeleburdi vagyok:DD Imádom a humort. A jó humort. Nem az a "kaki-pisi" humor, hanem az igazi humort. (Pl.: 1AÉ, Showder klub, Susogós mackók, South Park, Simson család, Amerikai Fater, Fam. Guy, Cleveland Show...asszem értitek:)) )

Szeretem a jó zenéket, amiknek VAN értelmük. Ez nem azt jelenti, hogy ha meghallom például a Telephone c. számotelkezdek fújjolni, mert az is tetszik, de inkább a rockos vonalat követem, ahol a zenének mondanivalója van. Ez az én véleményem. (Linkin Park, Apocaliptyca, Flyleaf...) A rapperek közül inkább csak Eminem-et szeretem. A pop zenében a régebbi zenék jöhetnek:DD Az újak meg... hát... Attól függ melyik.

Hogy miért hoztam létre ezt a honlapot? Egyik barátnőm is csinált, gondoltam: miért ne? Nem ez az első honlapom, bár számtalant bezártak. Ha ez se sikerül, még max. 2 helyen próbálkozok, aztán vége.

Nem vagyok emo, de el tudok szomorodni igazán. A kritikákat nem bírom jól, de kritizáljatok nyugodtan; ha jogosan van, azt el kell ismernem.

Bármi kérdéssel forduljatok hozzám.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Achat De Viagra Sur Le Net En Chambery KelAttins

(KelAttins, 2019.03.08 11:55)

Duloxetine 60 Mg No Prescription Allegra Kalkan Clomid <a href=http://levitab.com>discount levitra canada</a> First Medicine Online Pharmacy Store Priligy Instructions

 

 

ProfilképUtolsó kép
Archívum

Naptár
<< November / 2019 >>


Statisztika

Online: 1
Összes: 50819
Hónap: 855
Nap: 21